Keresett szó : Sárgarépa (492 db)
Az átszitált lisztet dolgozzuk össze az olajjal, a vaj háromnegyed részével és egy csipet sóval. Adagoljunk hozzá gyúrás közben egy kis vizet, majd fél órá
A tojássárgájákat felverjük a cukorral, a vaníliás cukorral, a citrom- vagy narancshéjjal, a citromlével, a reszelt répával, az őrölt mandulával, a liszttel
Tésztát felengedjük, kerekre nyújtjuk, kibélelünk vele egy kivajazott, lisztezett tortaformát úgy, hogy a pereme 3 cm-re lelógjon. Répát felkarikázzuk, sós v
A répát 10 percig sós vízben főzzük, közben a húsba éles késsel nyílásokat csinálunk, és ebbe töltjük a répákat. Sózzuk, borsozzuk, paprikázzuk, majd
Savanyú káposztát összekeverjük a salátaöntettel. Kivágott és durvára reszelt almát és a finomra reszelt sárgarépát és zellert, amit rövid ideig marinír
Savanyú káposztát összekeverjük a salátaöntettel. Kivágott almát durvára reszeljük, és a reszelt répával együtt a salátába keverjük. Mazsolát, dióbele
Savanyú káposztát összekeverjük a salátaöntettel. Sárgarépát finomra reszeljük és fekete-ribiszke szörppel megfűszerezve belekeverjük a salátába. Mazsol
Elkészítési idő: kb másfél óra
Energiatartalom: 855 kcal/3592 kj adagonként
Elkészítés előtt a halfilét legalább 2 napon át kell vízben áztatni. Majd
Ugrás a lap tetejére >>