Keresett szó : Sárgarépa (492 db)
A hagymát és a fokhagymát pároljuk puhára az olajon 3 perc alatt. Tegyük hozzá a kurkumát, a fahéjrudat és a rizst. Öntsük fel az alaplével, majd fedjük le
A zöldségeket az alaplébe tesszük, és forrástól számított kb. 20 percig főzzük, amíg teljesen megpuhulnak. Ezután az egészet pürésítjük, sózzuk, borsoz
A zöldségeket az alaplébe tesszük, és forrástól számított kb. 20 percig főzzük, amíg teljesen megpuhulnak. Ezután az egészet pürésítjük, sózzuk, borsoz
A zöldségeket az alaplébe tesszük, és forrástól számított kb. 20 percig főzzük, amíg teljesen megpuhulnak. Ezután az egészet pürésítjük, sózzuk, borsoz
A zöldségeket az alaplébe tesszük, és forrástól számított kb. 20 percig főzzük, amíg teljesen megpuhulnak. Ezután az egészet pürésítjük, sózzuk, borsoz
Tészta:
Egy tálban morzsoljuk össze a lisztet és a vajat, közepében készítsünk mélyedést, és öntsük bele a tojást. Adjuk hozzá a sót, majd gyúrjuk lág
A sütőt melegítsük elő 180 fokra. A sárgarépát és az édesköményt pároljuk meg az olívaolajon, majd adjuk hozzá a narancsok levét, és héját. Főzzük 20
A répát hámozzuk meg, és reszeljük le. A sonkát kockázzuk fel. A sütőt melegítsük elő 180 fokra. Tegyük tálba a tojásokat, adjuk hozzá a sütőporos liszt
Ugrás a lap tetejére >>