Keresett szó : Sárgarépa (492 db)
A sárgarépát pculojuk meg, és reszeljük le. Tegyük robotgépbe a hozzávalókat, és dolgozzuk össze. Formáljunk a masszából hengert, csomagoljuk alufóliába,
A sárgarépát megpucoljuk és nagy lyukú reszelőn lereszeljük. A hagymát felkarikázzuk, majd a répával együtt 1 ek. vajon megpároljuk, és hagyjuk kihűlni.
A
A húst vékony csíkoka szeljük fel, majd sóval és borssal ízesítjük, lisztbe forgatjuk, és kevés olajban megsütjük. A sárgarépát karikákra vágjuk, a zell
Az újhagymát megmossuk és felkarikázzuk. A zellert és a sárgarépát meghámozzuk és apró kockára vágjuk. Az olajat felforrósítjuk és a zöldségeket 3 perci
Elkészítési idő: kb 1 óra sütéssel együtt
Energiatartalom: 308 kcal/1292 kj adagonként
A sütőt melegítsük elő 175 fokra, légkeverés esetén 155 fok is e
A medvehagyma leveleit a spenóthoz hasonlóan főzzük meg, majd csurgassuk le. A sárgarépát és a gombát petrezselyemmel megszórva az olajon puhára pároljuk meg.
Törjük össze a rákhúst, és tegyük egy tálba. Garnélát szedjük külön tálba. 3. tálba keverjük össze a sárgarépát ás a kókuszreszeléket. Vágjuk fél
Vágjuk 12 szeletre a húst, klopfoljuk ki, és fűszerezzük sóval-borssal. A szeletekre tegyünk egy sonkaszeletet, némi vékonyra vágott sárgarépát és zellert.
Ugrás a lap tetejére >>