Keresett szó : Sárgarépa (492 db)
A lehűtött halfilét 1 evőkanál repceolajjal megkenjük, és egy nagyon forró serpenyőben az olajos felén 1 percen keresztül sütjük. Papírvékony szeletekre v
A sütőt 250 fokra állítjuk. A paradicsomot keresztben felvágjuk. A vágott felükkel felfelé egymás mellé tepsibe tesszük, sóval megszórjuk. A sütőben közé
Keverjük el a lisztet a sütőporral, a darált pisztáciával, a vaníliás cukorral és kevés őrölt fahéjjal. Verjük habosra a tojások sárgáját a reszelt sár
Elkészítési idő: kb 70 perc
Energiatartalom: 347 kcal/1450 kj adagonként
Egy nagyobb lábasban tegyünk oda 2 liter vizet, és hagyjuk felforrni.
Közben a citrom
Megtisztítjuk, majd vékony karikákra vágjuk a vöröshagymát, majd finomra aprítjuk a fokhagymát, és őket együtt kevés olajon üvegesre pároljuk. Ezután hzz
Felkarikázott hagymát, finomra vágott fokhagymát üvegesre pároljuk az olajban, rátesszük a reszelt zellert, csíkokra vágott sárgarépát, megsózzuk, megborsoz
A sütőt 230 fokra melegítjük. A lazacfilét fűszerezzük, dupla muszlinrétegbe becsomagoljuk, és nagy, kivajazott tepsibe tesszük. Egy fazékban vizet forralunk,
A sütőt 230 fokra melegítjük. A laposhalat fűszerezzük, dupla muszlinrétegbe becsomagoljuk, és nagy, kivajazott tepsibe tesszük. Egy fazékban vizet forralunk, a
Ugrás a lap tetejére >>