Az almát megmossuk, cikkekre vágjuk, majd meglocsoljuk citromlével. Egy sütőformát kibélelünk sütőpapírral, beletesszük a pizzalapot, melyet ezután megszóru
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A hagymát és az uborkát karikára vagdajuk, a meghámozott almát kockára, s ugyancsak karikára a virslit. Az ecetet a sót, az olajat és a borsot összekeverjük, 
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Egy tálkába összekeverjük a  felaprított bazsalikomot, a vékonyra szeletelt a hagymát, és a félbe vágott paradicsomot. Az összekevert alapanyagokra citromlevet
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Helyezzük a csirke hasüregébe félbevágott paradicsomot és a virslit. ezután sozzuk, borsozzuk meg a csirkét. Ha ezzel megvagyunk, akkor  helyezzük a csirkét egy
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A zöltségeket megmossuk, feldaraboljuk, puhára főzzük. Ezután egy kevés olivaolajon megpároljuk. A párolt zöldségeket sóval, borssal, almaecettel és rozmarin
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Előkészítünk 4 nagy fóliadarabot, amiket olajjal kenünk meg. A fólián elterítjük a korábban már megmosott és felszeletelt gombát, melyre ezután sót, bors
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A joghurtból, a kaporból és a petrezselyemből pácot készítünk, melyet borssal és fokhagymával ízesíthetünk. A csirkecombokat a csont mellett mélyen bevágju
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A finomság elkészítését először a szósz elkészítésével kezdjük. A szósz elkészítéséhez keverjük össze a koirandert, olajat, mézet, citromlevet, borso
						
				    
				    
 
Ugrás a lap tetejére >>