Egy 1,5 literes formát kivajazunk, és megszórjuk az oldalát a cukorral. Ezután egy lábosban megpirítjuk a lisztet a vajon, majd hozzákeverjük a gyümölcspürét és a cukrot.
Egy tálban összegyúrjuk a lisztet a tojással, az olajjal, sóval és annyi vízzel, hogy csorgatható állagú legyen. Sós, olajos vizet forralunk, ebbe csorgatjuk egy villáról
Egy tálban felverjük a tojássárgáját a cukorral és a citromhéjjal, majd hozzáadjuk a megmelegített citromlevet. Eközben a zselatint 0,6 deci vízhez öntjük, ha megdermedt,
A hagymát felaprítjuk, majd forró vajon megfonnyasztjuk. A lazacot finomra daráljuk, és rátesszük a hagymára. Sózzuk, borsozzuk és hozzáadjuk a kaprot, majd 5 percig páro
F?zzük ki a makarónit. Sz?rjük le, majd tegyük vissza a fazékba, és keverjük össze 2 ek. vajjal. Tartsuk melegen. Édesköményt pirítsuk meg. Adjuk hozzá a gombát, és pirít
Egy 1,5 literes formát kivajazunk, és megszórjuk az oldalát egy kanál cukorral. Egy lábosban megpirítjuk a lisztet az olvasztott vajon, majd felöntjük a tejjel, és addig
Egy egy literes forma tetejére körbe süt?papírt kötünk, megkenjük vajjal, majd megszórjuk a cukorral. Egy lábosban g?z felett szirupot f?zünk a tojásból, citrushéjakból é
200°C-ra melegítsük el? a süt?t. Gázsüt? esetén 6-os fokozat. Négy kis t?zálló suffléformát kenjünk ki vajjal. Nagy kever?tálba öntsük a sodót. Kaparjuk ki a magokat tart
Ugrás a lap tetejére >>