A húst vékony csíkokra vágd össze, majd locsold rá az olajat. A narancsok héját reszeld rá, a levét facsard rá, sózd meg. Fűszerezd borssal, kakukkfűvel, fr
A húst kikloffoljuk, megfűszerezzük, és zsírban megsütjük. Egy hagymát megpirítunk a zsírban, hozzáadjuk a lisztet, bort, kevés vizet, fűszereket, citromhéj
A csirkemellről szedjük le a bőrt, majd a burgonyával együtt vágjuk karikára. A paprikát kockázzuk fel, a hagymát és a paprikát tisztítsuk meg, és hagyjuk e
Húst kis kockákra vágjuk. Vöröshagymát karikára szeleteljük, zöldpaprikát felkarikázzuk, paradicsomot pedig cikkekre vágjuk. Burgonyát meghámozzuk és kock
A halat bevagdossuk, besózzuk, majd a vágatokba szalonnaszeleteket teszünk. Egy hagymát felaprítunk, sóval és paprikával összekeverjük, majd ezt is a vágatokba
A rákokat mossuk meg, az ollókat válasszuk le, a fejüket csavarjuk le. A hagymát kockázzuk fel, a fokhagymát szeleteljük fel. a pepperonit hosszában vágjuk kett
A mustárolajban egy wok-ban megpirítjuk a ghít és a felaprózott hagymát, majd hozzáadjuk a gyömbért, a fokhagymát, a kurkumát, a felaprózott chilit, a chilipo
A hátszínből 12 szeletet vágunk, kiveregetjük, sóval, borssal ízesítjük, majd felhevített olajban körbesütjük, és fazékba rakjuk. A szalonnát felkockázzu
Ugrás a lap tetejére >>