Vágjuk apróra a hagymát és pároljuk üvegesre. Hozzáadjuk a felszeletelt gombát és a nyers zöldborsót (vagy konzervet, mirelitet) befűszerezzük. Addig főzzük, míg a gomba
A gyümölcsöket megmossuk apró kockákra vágjuk, kevés vízzel felöntjük, ízesítjük, és hozzákeverjük a zabkorpát. Negyed órán át hűtőben hűtjük, növényi eredetű tejszínhabb
A megtisztított karfiolt , rózsáira szedve megfőzzük. Tepsiben sorba rakjuk: alulra karfiol, megszórjuk a búzacsírával, leöntjük a kefir felével, olajjal, sózzuk, befedjü
A sütőt előmelegítjük 180 °C-ra, a muffinformákat kiolajozzuk, vagy papírral kibéleljük.
A hozzávalókat egy tálban villával összekeverjük, majd a muffinformákba kanala
A hozzávalókat összekeverjük, ha túl híg a tészta zabkorpával sűríthetjük.
Édes és sós töltelékkel is tálalhatjuk.
Töltelék variációk: kókuszreszelék édesítőszerrel ,
1dl langyos tejből, 3 dkg fruktózból és az élesztőből kovászt készítünk. A lisztet átszitáljuk, belekeverjük a fruktózt, a tojások sárgáját, az olvasztott Rama margarint,
Hosszában ketté vágjuk a tököt, kanállal vájjuk ki a belsejét. A belsejét vágjuk apróra a magok nélkül, majd pároljuk puhára olajban, és adjuk hozzá a többi alkotót. A f
Egy kerek lábas alján a gyümölcsöt ízlésesen, körbe szépen elrendezve elhelyezzük, felfőzzük a befőtt levét egy evőkanál zselatinnal ,és ráöntjük óvatosan a gyümölcsre, m
Ugrás a lap tetejére >>