liszttel szórjunk meg egy gyúródeszkát és nyújtsuk ki rajta az egyik tésztát 4-5 milliméter vastagságúra és vágjuk 30 centi hosszú, valamint 12 centi széles téglalappá. A másik felét ugyanígy nyújtsuk ki, csak pár centivel legyen kisebb a téglalap. Vajjal kenjünk ki egy tepsit, hintsük meg liszttel és tegyük bele a kisebbik tésztát. Nyomkodjuk meg villával és kanalazzunk rá egyenletesen a lekvárból. Fedjük be a másik tésztával, kenjük be a felvert tojással és a maradék tésztából készítsünk rácsokat rá. Előmelegített sütőben 35 perc alatt megsütjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom