A süt?t 180 fokra el?melegítjük. Kivajazunk egy 25 cm átmér?j? koszorúformát, vagy egy 3 literes gyümölcstortás tepsit. Addig verjük a cukrot, a krémsajtot és a Rama marg
A hozzávalókat tésztává gyúrjuk, vékonyra nyújtjuk és kerek fánkocskákat szaggatunk ki bel?le, melyeket közepes lángon 20 percig sütünk. Ezután két-két fánkot lekvárral ö
Elkészítés: A vajat a cukorral és a tojássárgákkal habosra keverjük, a süt?port a tejben feloldjuk és lassan a tojásos masszába csurgatjuk, majd belekeverjük a lisztet.
A tojássárgáját, és a kristálycukrot habosra keverjük. A tejet kis adagokban hozzáadjuk. A réteslisztet, a gyömbérport, és a süt?port összekeverjük, fokozatosan adagoljuk
Összeöntjük a két tojás sárgáját, a Rama margarint és a cukrot. Addig keverjük, míg habos nem lesz. Hozzáadjuk a lisztet, diót, süt?port és a három tojásfehérjéb?l vert k
A hozzávalókból tésztát gyúrunk és kb a 2/3-át vékonyra nyújtjuk és bekenjünk lekvárral. A maradék tésztából rácsot készítünk rá. Pogácsaszaggatóval kiszúrjuk és a leeset
El?ször is a tojássárgáját dolgozzuk össze a porcukorral, a rummal és a liszttel, majd forgassuk össze a kemény habbá vert fehérjével.
A vajat olvasszuk meg és keverjük
A lisztet, Rama margarint. cukrot, tejfölt és éleszt?t összegyúrjuk, majd egy napra h?t?be tesszük. Utána 3 részre osztjuk, és téglalap alakúra nyújtjuk. Az egyik lapot e
Ugrás a lap tetejére >>