Élesztőt 3 stzem édesítővel 1 dl langyos tejben felfuttatjuk. Liszthez hozzáadjuk az élesztős tejet, és összekeverjük. 10 percig kelesztjük. Felolvasztjuk a Rama margarin
Egy bögrében futtassuk fel az élesztőt 1 dl tej és 3 db édesítőtabletta segítségével. A lisztet tegyük egy tálba, majd a közepére öntsük rá az élesztőt, majd szórjunk rá
Egy tálban összekeverjük a tojásokat, a vajat, a cukrokat, a rumot és a fahéjat. Ezután adagonként hozzákeverjük a sütőporos lisztet, majd beleszórjuk a mazsolát és a dió
Sütőt előmelegítjük. Tojásokat felverjük. Hozzáadjuk a vajat, cukrot, vaníliás cukrot, rumot és a fahéjat. Lisztet elkeverjük sütőporral, tojásos masszával, belekeverjük
A tojások sárgáját és fehérjét válasszuk ketté, majd utóbbit verjük fel a sóval és a porcukorral. Egy másik tálba verjük habosra a vajat a cukorral, a keményítővel, a nar
Sütőt előmelegítjük. Formát kivajazzuk és morzsával megszórjuk. Tojásokat szétválasztjuk, fehérjét egy kevés sóval felverjük, majd hozzáadjuk a porcukrot és kemény habbá
Egy edényben forraljuk fel a bort a 2 evőkanál cukorral, a fűszerkeverékkel és a citromhéjjal. Egy tálban keverjük össze a lisztet és a sütőport. A tojások sárgáját és fe
Sütőt előmelegítjük. Formát kivajazzuk és morzsával megszórjuk. Felmelegítjük a vörösbort a reszelt citromhéjjal, forraltbor-fűszerekkel és 2 ek. cukorral. Liszthez hozzá
Ugrás a lap tetejére >>