» 50 g kristálycukor » 175 g vaj » 75 g nádcukor » 1 teáskanál karamellszirup » 125 g liszt
A cukrot egy kis lábasban aranysárgára pirítjuk és alufóliára öntjük, majd ha megszilárdult akkor apró darabokra törjük. Ezután a vajat habosra verjük a nádcukorral, az apró karamelldarabokkal és 1 evőkanál vízzel. Továbbá hozzákeverjük a lisztet és a szirupot, majd 2 evőkanál segítségével kis kupacokat készítünk és kibélelt tepsire tesszük őket. Előmelegített sütőben 180-200°C-on 10 perc alatt készre sütjük a sütiket.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom