A gombát megtisztítjuk, és megmossuk. Vékonyan felszeleteljük, majd a napra vagy süt?be tesszük, és keményre szárítjuk. Utána porrá zúzzuk egy mozsárban, majd üvegekbe tö
A gyümölcsöt megmossuk, feldaraboljuk, és pépesítjük. Egy ötliteres üvegbe tesszük, hozzáadjuk a vizet, az összemorzsolt kenyeret, a sört és a f?szernövényeket. Alaposan
A borsot a köménymaggal, szerecsendióval és narancshéjjal együtt összetörjük egy mozsárban. Hozzáadjuk a cukrot és a sót, majd üvegbe öntjük, és hozzáadjuk az ecetet. Lez
A paprika magházát kiszedjük, a paradicsom héját lehúzzuk, majd együtt ledaráljuk, és addig f?zzük, amíg s?r? nem lesz. Belekeverjük a tartósítószert, kis üvegekbe tesszü
A zöldségeket megtisztítjuk (így mérjük le), majd ledaráljuk. Hozzáadjuk a sót, jó alaposan elkeverjük, majd szorosan üvegekbe tesszük. Lezárjuk, és száraz helyre állítju
A megmosott paprikák magházát kiszedjük, húsát szeletekre vágjuk. Lefedve, alacsony fokozaton megf?zzük. Utána átpasszírozzuk, és még 20-25 percig forraljuk. Hozzáadjuk a
A paprikát megmossuk, leszárítjuk, kicsumázzuk, és ledaráljuk. Gyakori keverés mellett, alacsony fokozaton addig f?zzük, amíg s?r? nem lesz. Kis üvegekbe tesszük, lezárju
A petrezselyem-, zellerzöldet vagy kaprot megmossuk, majd felaprítjuk. Sót adunk hozzá, majd kis üvegekbe töltjük, és lenyomkodjuk. A tetejére is sót szórunk, lezárjuk, é
Ugrás a lap tetejére >>