» 2 nagy tojás » 4 vastag szelet szikkadt fehér kenyér vagy panettone » 2 evőkanál porcukor » 5 dkg vaj vagy 2 evőkanál napraforgóolaj
Verjük fel a tojást és öntsük egy laposabb tálba. A kenyérszeleteket alaposan forgassuk meg benne.
Serpenyőben olvasszuk fel a vajat, és süssük közepes hőfokon a kenyereket aranybarnára.
A serpenyőből vegyük ki a kenyereket, a felesleges zsiradékot papírtörlővel itassuk fel róluk. Átlósan vágjuk mindegyiket félbe és porcukorral szórjuk meg. Azonnal tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom