Süssük körbe a húst, majd hagyjuk kissé kihűlni. Egy tepsiben terítsük el az apróra vágott vöröshagymát, fektessük rá a húst, és kenjük meg mustárral
Negyedeljük fel a fügét, tisztítsuk meg és aprózzuk fel a csilipaprikát. A cukrot karamellizáljuk a vajban; ezzel a mázzal vonjuk be a fügét, miközben keverge
A felaprózott hagymát megpirítjuk, beleszórjuk a pirospaprikát, majd hozzáadjuk a felcsíkozott marhafelsálat. Sózzuk, borsozzuk, majd amikor már félig megpuhul
A húst felszeleteljük, majd kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, a gyömbérrel ízesítjük. Ezután olajban átsütjük őket. A tököt, a hagymát és a paprikát felc
Keverjük össze a pác hozzávalóit. Tegyük a húst zacskóba, öntsük rá a pácot, majd zártjuk le, forgassuk meg többször, majd tegyük az egészet 1-2 órára
A felaprózott hagymára locsoljuk a narancslevet, majd megkenjük vele a húst. Sózzuk, borsozzuk, grillen készre sütjük, majd ízlés szerint valamilyen körettel k
A pác hozzávalóit keverjük össze, tegyük bele a húst, és forgassuk össze. Takarjuk le, és tegyük egy éjszakára a hűtőbe.
Másnap melegítsük elő a süt
Keverjük össze az olajat, a rozmaringlevelet, a narancshéjat és a rómaikömény-magot. Tegyük hozzá a húst, sózzuk, borsozzuk, és forgassuk össze. Fedjük le,
Ugrás a lap tetejére >>