Az angolnát vágjuk fel 2 cm szélesen hosszában. 1 evőkanál vajat olvasszunk fel, egy serpenyőben, eközben verjük fel habosra a 4 db tojást 4 evőkanál tejszín
Elkészítési idő: kb 15 perc
Energiatartalom: 855 kcal/3591 kj adagonként
A citromokat, narancsokat facsarjuk ki, és a gyümölcsleveket összekeverhetjük a gr
Olajon megfonnyasztjuk az apróra vágott hagymát, hozzáadjuk a feldarabolt paprikát, a zöldborsót, a sáfrányt, egy kis pirospaprikát, és aláöntünk egy merők
A megtisztított, megmosott halat vágjuk 3 centis darabokra.
Főzzük 20 percig a vörösbort, majd adjuk hozzá az alaplevet, a fűszercsokrot és ízesítsük sóval,
Egy tálban a citromléhez keverünk sót, borsot és zsályát, majd ebben pácoljuk egy órát a feldarabolt angolnát. Ezután minden szeletet egy-egy zsályalevélbe
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom