Keresett szó : Sárgarépa (492 db)
A lencsét bő vízben tíz percig főzzük, megszórjuk sóval és még öt percig tovább főzzük, majd lecsepegtetjük. A cukkinit kis kockákra vágjuk, sós vízben
A másfél liter vízben főzzük meg az apróra vágott vöröshagymát, a felszeletelt szárzellert, az apróra vágott fokhagymát, a felszeletelt sárgarépát, és a
Levest készítünk csontból, sárgarépa, petrezselyemgyökér, só, bors hozzáadásával. Felszeleteljük a zellert, a zeller zöldjét vajban pároljuk. A zellerre r
A sárgarépát lereszeljük, az almát meghámozzuk, kimagozzuk és felszeleteljük. A zellerszárat vékony szeletekre vágjuk, majd ezeket egy tálban összeforgatjuk.
Néhány szőlőszemet félreteszünk, a többit kettévágjuk. A zellert és a sárgarépát meghámozzuk, majd nagyon vékony csíkokra vágjuk, rálocsoljuk a citroml
A burgonyát megtisztítjuk, majd egy durva reszelő segítségével lereszeljük. A vöröshagymát meghámozzuk, felaprózzuk, majd olajban megpirítjuk, és hozzáadju
A sárgarépát, a petrezselyemgyökeret, karalábét, zellert, gombát tormareszelőn finomra reszeljük és olajban, magas lángon aranysárgára pirítjuk. Az olajat l
Előkészítési idő: 30 perc
Teljes elkészítési idő: 45 perc
1, Egy nagy mély edényben felforrósított olívaolajhoz a hagymát és fokhagymát hozzáadjuk és
Ugrás a lap tetejére >>