Keresett szó : Sárgarépa (492 db)
A gerinc zsiros tetejét kocka alakúra beirdaljuk, bedörzsöljük a fűszerekkel zsiradékkal bérelt tepsibe fektetjük, mellérakunk egy feldarabolt hagymát, leöntj
Az ürümellet 1 l sós vízben sárgarépával, hagymával és snidlinggel addig főzzük, míg a hús le nem válik a csontról. A húst megkenjük mustárral, zsemlemo
Az apróra vágott hagymát olajon megdínszteljük, utána ráteszünk egy kávéskanál cukrot és így tovább pirítjuk.Ha megbarnult rátesszük a sárgarépát, a z
A libamellet a szalonna csíkokkal megtűzdeljük. A hagymát megtisztítjuk, felaprózzuk, majd zsíron megpirítjuk, és erre tesszük a libamellet. A sárgarépát meg
A combokat tegyük egy edénybe, öntsük rá a bort, a konyakot, tegyük mellé a felszeletelt sárgarépát, a feldarabolt vöröshagymát, a kakukkfüvet, a babérleve
A nyúl húsának megfelelő mennyiségű vaddisznóhúst sárgarépával, petrezselyemmel, babérlevéllel, hagymával, pár szem egész borssal és boróka bogyóval ke
A libamellről eltávolítjuk a csontot és a bőrt, a húst pedig ledaráljuk a borjúapróval és a tejben áztatott zsemlével együtt. Ezeket egy lábosba tesszük, m
Répát kb. 1-1 cm-es kockára vágjuk, enyhén sós vízben megfőzzük és lecsorgatjuk. Ugyanebben a vízben megfőzzük a zöldborsót. Finomra vágott hagymát megfo
Ugrás a lap tetejére >>