Keresett szó : Sárgarépa (492 db)
Előkészítési idő: 15 perc + 10 perc beáztatás
Teljes elkészítési idő: 15 perc
5-10 percre a tésztát áztassuk be forrásban lévő vízbe. (vagy amíg megp
Keverjük össze a sertéshúst, a rákhúst, a sárgarépát, a vöröshagymát, a fokhagymát, a mentát és a koriandert. sózzuk, borsozzuk. Melegítsünk olajat egy
A karajt felszeletelés után sóval, borssal, kakukkfűvel és korianderrel fűszerezzük, ezután kiklopfoljuk. Forrosítsunk olajat egy serpenyőben, pirítsuk meg a f
Öntsük fel bőségesen vízzel a húst és hagyjuk benne 3 órán át, majd csöpögtessük le és újra adjunk hozzá vizet, főzzük fel és 5 percig rotyogtassuk, ez
Keverjük össze a vörösbort, a vöröshagymát, a sárgarépát, a fokhagymát, a kakukkfüvet, a babérlevelet, a petrezselymet, a borsot és a borókabogyót. 24 ór
Az olívaolajat egy nagy paellafőzőbe, vagy nagy serpenyőbe megforrósítjuk, a chorizót megfuttatjuk, és a serpenyőből kiemeljük. A hagymást, a paprikát, a fok
A combokat megtisztítjuk, majd a sörbe tesszük, és így pácoljuk kb. 3 órán át. Eközben a hagymát, a répát és az almát meghámozzuk, majd felkockázzuk. A h
A csirkéket feldaraboljuk, megsózzuk, borsozzuk, beleforgatjuk a lisztbe és kisütjük. Lábosba tesszük, hozzáöntjük a két üveg sört, beletesszük a felapríto
Ugrás a lap tetejére >>