Kis olajban megfuttatjuk a felaprózott hagymát, majd rövid ideig a fokhagymát is. A sárgarépákat kis lyukú reszelőn lereszeljük, majd megpároljuk, és hozzá a
Forró olajban megpároljuk a kockára vágott hagymát, átforgatjuk rajta a felkarikázott sárgarépát és fehérrépát. Felöntjük 1,5 l vízzel. Mikor felforrt, b
A csirkemellet megsütjük forró olajban. Hozzáöntünk egy deci vizet és beletesszük a Füstölthús kockát, majd át forraljuk. Hozzáadjuk a feldarabolt brokkolit
Előkészítés: a megmosott petrezselyemzöldet apróra metéljük. A tejszínnel és 1 dl vízzel összekevert tejfölben simára keverjük a rizslisztet. A gluténment
Megolvasztjuk a vajat és felhevítjük az olajjal együtt. Hozzáadjuk az apróra vágott hagymát és aranysárgára pirítjuk, beletesszük a cukrot és azt is megpir
Az összes hozzávalót összekeverjük. Ez viszonylag kemény galuskákat fog eredményezni. Kanállal a forrásban lévő sós vízbe apró nokedliket szaggatunk. Ha k
1 bögre hajdinát 2 bögre vízben főzünk, amíg meg nem dagad (megpuhul) és a víz elfő. (cirka fél óra).
Közben olajon megpírítunk egy egész fej vöröshagy
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom