A lisztet összedolgozzuk a cukorral és a tojással. Hozzáadjuk az ecetet, sót és a vizet, majd összegyúrjuk. Kinyújtjuk, majd a Rama margarint felkockázzuk, és a tészta kö
Vágjuk két részre a vajas tésztát, és hagyjuk kiolvadni. Ezután lisztezett gyúródeszkán nyújtsuk a sütőlapnak megfelelő nagyságúra, és szurkáljuk meg villával, majd süssü
Elkészítés:
A tojássárgáját a porcukorral fehéredésig habosítom. Belekeverem az olajat, lisztet, kakaót, sütőport és a kemény habbá vert tojásfehérjét. Sütőpapíros tepsi
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd két órára hűtőbe tesszük. Ezután két egyforma részre osztjuk, és mindkettőt kinyújtjuk. Az egyikkel kibélelünk egy tepsit, majd me
Egy tálban a gesztenyéhez keverjük a mézet, a tejet és a tojássárgáját. Egy másik tálban a megolvasztott vajhoz és csokihoz keverjük a vaníliás cukrot, majd az egészet a
Melegítsük fel a gesztenyekrémet, majd adjuk hozzá a zselatinlapokat. Hagyjuk kihűlni, majd keverjük bele a felvert tejszínt. Kanalazzuk poharakba, és tegyük a hűtőbe.
E
Keverjük össze a hozzávalókat, és öntsük a masszát egy kivajazott formába. Süssük meg, majd amikor kihűlt borítsuk ki, és porcukorral megszórva tálaljuk.
Előkészület: 15
Fogunk egy edényt, beletesszük a cukrot, majd négy evőkanál vizet adunk hozzá, és tűzön felolvasztjuk. Eztán a tojásfehérjékből kemény habot verünk, és a cukros szirupot
Ugrás a lap tetejére >>