A pudingport megfőzzük 2 dl tejjel és 1 evőkanál cukorral.
A kefírt összekeverjük a cukorral, a Rama margarinnal, tojással és a sütőporos liszttel. Kivajazot
Vágjuk a rebarbarát 2-3 cm-es csíkokra. Tegyük egy lábosba, adjunk hozzá málnaszörpöt és cukrot. Hagyjuk állni, majd pároljuk puhára.
Kenjünk ki egy hőál
A megtisztított rebarbarát felszeleteljük, majd a cukorral lábosba tesszük, kb. 10 percig pároljuk, majd egy jénaiba átrakjuk. Eközben a vajat, a cukrot, a keksz
A rabarbarahasábokat, a cukrot és a körtelekvárt forraljuk fel, majd fedjük le és mérsékeljük a hőfokát. 10-15 percig főzzük. Tegyük félre hűlni. A még m
A tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a cukrot, majd kisebb adagokban keverjük hozzá a többi hozzávalót i
A tojások sárgáját, a kristálycukrot és a vizet habosra keverjük. Egy másik tálba összekeverjük a réteslisztet, a barackmaggal és a sütőporral, majd fokoza
A tojásokat verjük fel a porcukorral, majd kisebb adagokban keverjük hozzá a többi hozzávalót is. Az így kapott masszát öntsük egy kikent, kilisztezett őzgeri
Egy tálban összegyúrjuk a lisztet a zsírral, a sütőporral és a répával, majd fél órát állni hagyjuk. Ezután kinyújtjuk, 8 cm-es csíkokra vágjuk, amikből
Ugrás a lap tetejére >>