A málnát pépesítjük, hozzáadjuk a borkősavat, a szalicilt és a vizet, majd tüllzacskóba tesszük, felakasztjuk, és lecsöpögtetjük. Ne nyomkodjuk! Belekeverjük a cukrot, am
A meggyet megmossuk, kimagozzuk, átpasszírozzuk, ledaráljuk, majd hozzákeverjük a vízből és cukorból készített, lehabozott szirupot. Üvegekbe öntjük, a tetejére teszünk e
A narancs sárga héját levágjuk, szörpös üvegbe rakjuk, és ráöntjük az alkoholt. Lezárjuk, majd 2-3 hétig állni hagyjuk. Közben minden nap felrázzuk. A cukorból és a vízbő
A barackot leforrázzuk, leszedjük a héját, kiszedjük a magját, a húsát pedig átpasszírozzuk. A vízből és cukorból készített szirupot hozzákeverjük, üvegekbe töltjük, a te
A paradicsomot pépesítjük, beletesszük a zellerzöldet és a kimagozott paprikát, majd felfőzzük. A paprikát és a zellert eltávolítjuk, a paradicsomlevet üvegekbe öntjük, l
A szirmokat addig főzzük a vízben amíg elszíntelenednek. Utána egy tüllzacskó segítségével leszűrjük, hozzáadjuk a cukrot, majd negyed órát főzzük. Tiszta üvegekbe öntjük
A barackot megmossuk, magját kiszedjük, majd átpasszírozzuk. A vízből és cukorból készített szirupot hozzákeverjük, üvegekbe töltjük, a tetejére teszünk egy késhegynyi ta
A vizet felfőzzük a cukorral és az almaecetsavval, majd beletesszük a karikákra vágott citromot. A mézet megpirítjuk, belekeverjük a cukros vízbe, még egyszer felfőzzük.
Ugrás a lap tetejére >>