Keresett szó : Sárgarépa (492 db)
A babot egy éjszakára beáztatjuk, majd 1,5 l vízben főzni kezdjük. Felszeleteljük a sárgarépát, gyökeret, zellergumót és beletesszük. Az olajból és a lisz
A kétféle húst kétszer megdaráljuk. A sárgarépát és cukkinit felkockázzuk, majd a sárgarépát a zöldborsóval megfőzzük. Utána a zöldségeket összeforga
Elkészítési idő: kb fél óra
Energiatartalom: 268 kcal/1123 kj adagonként
A halakat filézzük ki, távolítsuk el a bőrt és a szálkákat. Vágjuk a kész ha
A halat becsomagoljuk, és egy-két órára a mélyhűtőbe tesszük. Ezután fél cm vastagságú szeletekre vágjuk, majd 4 tányéron elrendezzük. A sárgarépát, a
A halat becsomagoljuk, és egy-két órára a mélyhűtőbe tesszük. A mártás alapanyagait felforraljuk, majd lehűtjük, és mártogatósként kínáljuk.
A halat f
Káposztareszelőn lereszeljük a répát és a zellert, burgonyát felkockázzuk. Keresünk egy nagy lábast, és a következő képpen rétegezünk.
Sorrend: 1 tál s
Főzzük meg a burgonyát sós vízben, hámozzuk meg, és vágjuk 2 cm vastag szeletekre. Hámozzuk meg a zellert, és vágjuk fel kis kockákra. Daraboljuk fel a sárga
a cukorborsót blansírozzuk 1 percig sós vízben. Szedjük ki és tegyük jéghideg vízbe. főzzük puhára 2-3 perc alatt a brokkolit és a sárgarépát. Csepegtess
Ugrás a lap tetejére >>