» 2 tojás » 6 mogyoróhagyma » 1 1/2 csésze liszt » 2 szelet bacon » 1 csésze csirkehúslevele-alaplé » egy csipet só » 3 ek. növényi olaj
Vágjuk finomra a mogyoróhagymát és adjuk hozzá az alaposan felvert tojásokhoz. Ebbe még beletesszük a felszeletelt bacont, lisztet, húslevest és a sót. Alaposan összekeverjük és így megkapunk egy tésztalapot, amelyet palacsinta sütőben közepes hőmérsékleten, mindkét oldalán átsütünk.
A tésztákat felszeleteljük és már tálalhatjuk is.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom