» 425 g lecsöpögtetett konzerváfonya, plusz valamennyi a tálaláshoz » 4 tojássárgája » 2 evőkanál cukor » 1/4 bögre pezsgő vagy gyöngyöző fehérbor » házi készítésű omlós sütemény a tálaláshoz
Az áfonyát kanalazzuk át kis tálakba vagy kelyhekbe, majd tegyük a hűtőbe.
A tojássárgáját a cukorral, valamint a pezsgővel közepes lángon gőz fölött keverjük ki míg a massza besűrűsödik s habos és könnyű nem lesz.
A pezsgőkrémet öntsük az áfonyára és tálaljuk azonnal a házi készítésű omlós süteménnyel.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom