» 425 g lecsöpögtetett konzerváfonya, plusz valamennyi a tálaláshoz » 4 tojássárgája » 2 ev?kanál cukor » 1/4 bögre pezsg? vagy gyöngyöz? fehérbor » házi készítés? omlós sütemény a tálaláshoz
Az áfonyát kanalazzuk át kis tálakba vagy kelyhekbe, majd tegyük a h?t?be.
A tojássárgáját a cukorral, valamint a pezsg?vel közepes lángon g?z fölött keverjük ki míg a massza bes?r?södik s habos és könny? nem lesz.
A pezsg?krémet öntsük az áfonyára és tálaljuk azonnal a házi készítés? omlós süteménnyel.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom