Az almákat kimagozzuk, felszeleteljük, majd 2 dkg megolvasztott vajban aranysárgára sütjük. Sózzuk, borsozzuk, a fahéjjal ízesítjük. Eközben a halat besózzuk, beborsozzu
A halat tisztítsuk meg, szeleteljük fel, vágdaljuk kissé be, és alaposan dörzsöljük bele a sót és a borsot. Hagyjuk így pihenni. Egy serpenyőben pirítsuk meg az apróra vá
Sózzuk meg kívül-belül a halat. Narancsot hámozzuk meg, majd karikázzuk fel. Vágjuk kis darabokra a lila hagymát, a petrezselymet pedig apróra. Keverjük össze az olajat,
A halakat megtisztítás után irdald be sűrűn,szórd be sóval,a fűszerkeverékkel.A hasüregbe tegyél pár szál petrezselymet,rövid ideig érleld.Addig a megtisztított zöldségek
A megtisztított, kibelezett halat mossuk át és csöpögtessük le.
A paradicsomokat tegyük hirtelen forró vízbe, szedjük le a héját, kockázzuk fel, majd az olívaolajon futt
A megtisztított, megmosott, lecsöpögtetett halat kenjük be az olívaolajjal és fűszerezzük sóval, valamint borssal. A belsejébe tegyük bele a kakukkfüvet, a fokhagymát és
A halat megpucoljuk, és megmossuk. Tűzálló tálba sót teszünk, benedvesítjük, és rátesszük a halat. Sóval betakarjuk, kezünkkel megnyomkodjuk, hogy jól összeálljon. A sütő
A borecetbe keverjük a cukrot és a sónak a felét, közben lassan adagoljuk az olajat is. Megszórjuk borssal és beledolgozzuk a felkockázott hagymát, uborkát és a felvágot
Ugrás a lap tetejére >>