Futtassuk fel az élesztőt, és öntsük egy tálba a liszt és a cukor közé. Keverjük össze, és gyúrjuk tésztává. Takarjuk le, és hagyjuk megkelni.
Tegyük egy lábosba a reba
A burgonyát egy tűzálló tálba karikázzuk, majd sóval ízesítjük. Az almák magházát kivágjuk, majd a héjukkal együtt durvára reszeljük, és összekeverjük a citromlével. Hozz
A tököt meghámozzuk, elfelezzük, magjait eltávolítjuk, majd a húsából még kanállal kikaparunk. Ezután egy tálban összekeverjük a tejbe áztatott zabpelyhet a felvert tojás
A burgonyát egy tűzálló tálba karikázzuk. Az uborkát durvára reszeljük, és a burgonyára hintjük. Az aludttejhez hozzáadjuk a sót, borsot, porcukrot, összetört fokhagymát
Lábosban melegítsük fel az olajat, és közepes lángon pirítsuk aranybarnára a hagymát 5 percig. Adjuk hozzá a tököt, a sárgarépát, a gyömbért, a fahéjat és a koriandert. K
Készítsük el a grillsütőben a parazsat. Melegítsük fel a vajat, a rumot, a mézet és a fahéjat. Vegyük le a tűzről, és mártsuk bele az ananászszeleteket. Tegyük az ananász
Egy edényben kevés olajon megpirítjuk a felaprózott hagymát és a fűszereket, majd hozzáadunk némi vizet, a vegetát és a legyalult káposztát. Mikor már megpuhult megsózzuk
Vágjuk le a paprikák tetejét, és tegyük félre, majd dobjuk a paprikákat egy pillanatra forró vízbe. A belsejüket kenjük be olajjal és fűszerezzük. állítsuk őket olajjal k
Ugrás a lap tetejére >>