Előmelegített grillrácson süssük meg a paprikát 10 12 perc alatt, majd tegyük műanyag zacskóba, és hagyjuk kihűlni. Húzzuk ki a magházát, vágjuk félbe, és kaparjuk ki a m
Pác:
Keverjük össze a hozzávalókat. Tegyük a kecskesajtot egy tányérra, és locsoljuk meg a páclével. Fedjük le, és tegyük egy éjszakára hűtőbe.
Másnap tegyük a hagymák
A babot előző este áztassuk vízbe, másnap öntsük le róla a vizet, és öntsük fel kétszer több vízzel, és tegyük fel főni. Magas hőfokon forraljuk 10 percig, majd kisebb hő
A dresszinghez való anyagokat keverjük össze, takarjuk le, és tegyük félre. A kölest tegyük edénybe, és öntsük fel vízzel, hogy ellepje. Fedjük le, és hagyjuk 10-15 perci
Az öntethez a hozzávalókat keverjük össze. A hagymát pucoljuk meg, de a gyökerét ne vágjuk le. Vágjuk fel külön álló darabokra, a gyökér tartja egybe a darabokat. Tegyük
A wokot felforrósítjuk, majd egy kis vizet öntünk bele.
A brokkoli rózsáit leszedjük, a szárát felaprítjuk, majd a wokban félpuhára pároljuk. Utána rátesszük a rózsáit
A kölest forró vízzel leöblítjük, majd egy éjszakára vízbe áztatjuk.
Az olajat felforrósítjuk a wokban, majd a felaprított hagymát megfuttatjuk rajta. Utána rátesszük a
A hozzávalókat egy tálban jó alaposan összekeverjük (kivéve a diót). Hagyjuk, hogy kicsit összeérjenek az ízek, majd tálalás elött rászórjuk a diót is. Igen ízletes salát
Ugrás a lap tetejére >>