A hagymákat, a gyömbért és a chilit az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a citromfüvet, a kókusztejet, a limelevet és az alaplevet. Forrástól számított 10 percig főzzük
A chilit és a currypasztát az olajon fél percig pirítjuk, majd hozzáadjuk a limeleveleket és az alaplevet. Forrástól számított 20 percig főzzük lefedve, majd leszűrjük, a
A chilit és a currypasztát az olajon fél percig pirítjuk, majd hozzáadjuk a limeleveleket és az alaplevet. Forrástól számított 20 percig főzzük lefedve, majd leszűrjük, a
Egy lábosba tesszük az árpagyöngyöt, a kakukkfüvet és a borókabogyót, felöntjük az alaplével, majd forrástól számított 25 percig főzzük lefedve. Ekkor hozzáadjuk a tofut,
A lencsét puhára főzzük, közben a hagymákat az olajon megpirítjuk. A fűszereket rászórjuk, majd hozzáadjuk a paradicsomot, a pürét és a csicseriborsót. Felöntjük az alapl
A lencsét puhára főzzük, közben a hagymákat az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a gyömbért, a fahéjat, a kurkumát és a harissát. Beletöltjük az alaplevet, majd belekev
A kolbászt az olajon megpirítjuk, majd félretesszük. Helyére a hagymákat és a chilit tesszük, majd néhány perc múlva visszatesszük a kolbászt a paradicsommal és az alaplé
Fogunk egy turmixgépet, beletesszük a hagymákat, a gyömbért, a chilit, a limehéjat, a koriandert, a kurkumát és a mogyorót, majd az egészet leturmixoljuk. Ezután az egész
Ugrás a lap tetejére >>