Egy tálba tegyük bele a fokhagymát, a csilit, a rozmaringot, a petrezselymet, a vörösborecetet és az olajat. Az egészet alaposan forgassuk össze, majd tegyük bele az olív
A padlizsánt felszeleteljük, majd besózzuk, és fél órát állni hagyjuk. Ezután lemossuk, és félretesszük. A paradicsomokat meghámozzuk, kimagozzuk, majd felszeleteljük. Eg
A burgonyát és a sárgarépát hámozzuk meg és alaposan mossuk meg folyó víz alatt, aztán feldaraboljuk, majd jól szétfőzzük. Egy tálba tesszük, hozzáadva a fokhagymát, kömé
Egy tálban összekeverjük a rizslisztet a tojásfehérjével és a tejjel, majd nyolc részre osztjuk, és nyolc palacsintát sütünk belőle. Eközben a spárgát is készre főzzük, c
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Vágjuk le a paradicsomok tetejét, kaparjuk ki a húsukat, majd sózzuk be, és állítsuk fejjel lefelé. A paradicsomok húsát vágjuk kockára,
A darából forró vízzel tejbegríz szerű kását készítünk, közben fűszerezzük. A vízbe tehetünk még különböző fűszereket, hogy ízesítsük vele a kenyeret. Felszeletelve, vala
Az apróra vágott zöldséget ételízesítős, sós vízben megfőzzük, és leszűrjük. A tojásokat egy tálban elkeverjük a tejszínnel, majd egy serpenyőben vajon kisütjük. Megszórj
Zsiradékban kisütjük a 3 vagy 4 tojást, közben hozzáadunk ízlésünk szerint bármilyen ételt, például sajt, sonka, szalonna, hagyma, stb.
Ugrás a lap tetejére >>