A burgonyát egy tűzálló tálba karikázzuk, majd sóval ízesítjük. Az almák magházát kivágjuk, majd a héjukkal együtt durvára reszeljük, és összekeverjük a citromlével. Hozz
A burgonyát egy tűzálló tálba karikázzuk. Az uborkát durvára reszeljük, és a burgonyára hintjük. Az aludttejhez hozzáadjuk a sót, borsot, porcukrot, összetört fokhagymát
Egy edényben kevés olajon megpirítjuk a felaprózott hagymát és a fűszereket, majd hozzáadunk némi vizet, a vegetát és a legyalult káposztát. Mikor már megpuhult megsózzuk
Vágjuk le a paprikák tetejét, és tegyük félre, majd dobjuk a paprikákat egy pillanatra forró vízbe. A belsejüket kenjük be olajjal és fűszerezzük. állítsuk őket olajjal k
Az árpagyöngyöt egy éjszakára beáztatjuk. Utána leöblítjük.
A wokban olajat forrósítunk, majd megfuttatjuk benne a felaprított hagymát és fokhagymát. Rátesszük a fejtett
A rizst sós vízben megfőzzük.
A fele tofut felkockázzuk, majd olajat forrósítunk a wokban, és megsütjük benne. Kiszedjük, és a visszamaradt olajon megfuttatjuk a felaprí
Tegyük forrásban lévő vízbe a brokkolit és a kukoricát külön lábosba, és főzzük 5 percig, majd szűrjük le. A gyömbérgyökeret vágjuk finomra. A vajat és a szezámolajat mel
A babot sóval és babérlevéllel ízesített vízben puhára főzzük.
Az olajat felforrósítjuk a wokban, majd megfuttatjuk benne a felkockázott szeitánt. A póréhagymát felkarik
Ugrás a lap tetejére >>