A lisztet az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felkarikázott póréhagymát, és az összezúzott fokhagymát. Puhára pároljuk, majd felengedjük a csontlével, megsózzuk és m
A leveskockát a vízben felforraljuk. A hagymát felszeleteljük, majd vajon megpároljuk. Rászórjuk a lisztet, és megpirítjuk. Hozzáöntjük a levest, és készre főzzük.
A húst, csontot feltesszük főni, majd lehaboljuk, és bezöldségeljük, megfűszerezzük és puhára főzzük benne a húst. Kreplachhot készítünk a következő képpen: Lereszeljük a
A káposztát átmossuk, majd a babérlevéllel főzni kezdjük. A lisztből az olajjal rántást készítünk, belekeverjük a felaprított hagymát, fokhagymát és rászórjuk a paprikát.
A lisztből az olajjal rántást készítünk, és belekeverjük a köménymagot. Amikor kipattog, felengedjük vízzel. A hagymát egészben rakjuk bele, megsózzuk, és készre forralju
A tojásokat felverjük, hozzáadjuk a zsírt, kevés cukrot, fahéjat, diót, maceszdarát, citromhéjat, jól összedolgozzuk, cipókat formálunk belőle, és olajban megsütjük.
A zöldségeket vékonyan felszeleteljük, majd a vajon megpároljuk. A metélőhagymát felaprítjuk, és rászórjuk. 1,2 l vízzel felengedjük, és beletesszük a kukoricát,és készre
A felvert tojásokat, sót, borsot, olajat, maceszdarát összedolgozzuk, és olajban lepény alakú tésztákat sütünk belőle.
Ugrás a lap tetejére >>