A tejszínt kikeverjük a tejföllel, majd a keményítőt is belekeverjük. Az almát meghámozzuk, felkockázzuk, és rácsorgatjuk a citrom levét. 1 l vizet felforralunk a citroml
A kiválogatott burizst egy éjszakára beáztatjuk, utána alaposan megmossuk, és leszűrjük. A zöldségeket felkarikázzuk, a petrezselymet felaprítjuk.
A zöldségeket a vajon
A búzakorpát átszitáljuk majd 2 l vízzel leforrázzuk. Utána a sóval és a barna kenyérrel meleg helyen 2-3 napig állni hagyjuk, amíg megsavanyodik. Azután leszűrjük, főzni
A búzakorpát 2 l vízzel leforrázzuk, beletesszük a barna kenyeret, majd 2-3 napig állni hagyjuk. Utána leszűrjük, főzni kezdjük, majd a tejszínből, tojássárgájából és lis
A búzakorpát 2 l vízzel leforrázzuk, majd a kenyérszeletekkel 2-3 napig állni hagyjuk. Utána leszűrjük, és főzni kezdjük a babérlevéllel. Az olajból, lisztből, felaprítot
A búzakorpát 2 l vízzel leforrázzuk, beletesszük a kenyérszeleteket, majd 2-3 napig állni hagyjuk. Utána leszűrjük, és belekeverjük a citrom levét.
A búzakorpát 2 l vízzel leforrázzuk, majd a kenyérszeletekkel 2-3 napig állni hagyjuk. Utána leszűrjük, és a köleskásával megfőzzük.
Tejföllel tálaljuk.
A búzakorpát 2 l vízzel leforrázzuk, beletesszük a kenyérszeleteket, majd 2-3 napig állni hagyjuk. Utána leszűrjük, főzni kezdjük, majd a liszttel elkevert tejföllel beha
Ugrás a lap tetejére >>