Egy tálban 3 kanál olajhoz keverjük az ecetet, a bort, a mustárt és az összepréselt borókaboygókat. Ebben pácoljuk egy napig a húst, közben egyszer megfordítjuk. Ezután a
A húst finomra daráljuk. Az aszalt gyümölcsöket felkockázzuk, majd összedolgozzuk a többi hozzávalóval. Őzgerincformába simítjuk, és 40 perc alatt megsütjük.
Felszeletel
A felszeletelt hagymát olajon megpároljuk, majd sózzuk, borsozzuk, felöntjük a levessel. Amint aranybarnára sült, megszórjuk a cukorral, karamellizáljuk. Eközben a nyulat
Egy serpenyőben megpirítjuk a köményt, a koriandert, a chiliport és a garam masalát, majd az egészet a joghurtba keverjük az összepréselt fokhagymával, citromlével, sóval
Tisztítsuk meg a sárga- és a fehérrépát, karikázzuk fel őket, majd egy liter - sóval, borssal fűszerezett - vízben főzzük meg. Tegyük bele ezután a felkockázott húst, maj
A húst finomra daráljuk, majd a fűszerekkel és a citromhéjjal ízesítjük, és betöltjük a belekbe.
Ha hidegen fogyasztanánk, füstöljük 2 hónapig, ha melegen, süssük fél ór
Egy zacskóba tesszük a húst, a felaprózott hagymákat, zöldségeket, a babérlevelet, a mustármagot és a borókabogyót. Ezután felöntjük íróval, majd így 2 napig hűtőben páco
A madarak hasüregét kinyitjuk, és csontjait kiszedjük. A szalonnát felkockázzuk, és zsírját kisütjük. A gombát és a sárgarépát felszeleteljük, majd a zöldborsóval és kuko
Ugrás a lap tetejére >>