A húst felcsíkozzuk, és forró vajon megpirítjuk. Fűszerekkel ízesítjük, majd felöntjük a konyakkal. A húst kiszedjük, majd a visszamaradt lében megpároljuk a felszeletelt
Tisztítsuk meg a sárga- és a fehérrépát, karikázzuk fel őket, majd egy liter - sóval, borssal fűszerezett - vízben főzzük meg. Tegyük bele ezután a felkockázott húst, maj
Egy zacskóba tesszük a húst, a felaprózott hagymákat, zöldségeket, a babérlevelet, a mustármagot és a borókabogyót. Ezután felöntjük íróval, majd így 2 napig hűtőben páco
A húst kifilézzük, és felszeleteljük. Kicsit kikloffoljuk, majd megfűszerezzük. A kenyerez felszeleteljük, és zsírban megpirítjuk. A kenyér zsírjában angolosra sütjük a h
A paprikát és a hagymát vékonyan felszeleteljük, a húst felcsíkozzuk. Az őzhúst forró vajon 5-6 percig sütjük, félretesszük, majd a zsiradékban megpirítjuk a hagymát, hoz
A húst fűszerezzük sóval, borssal, irdaljuk be és tűzdeljük meg a felcsíkozott szalonnával. A többi szalonnát hevítsük fel és pirítsuk meg benne a húst. Ha jól átsült eng
A húst bepácoljuk, majd sózzuk, borsozzuk, és rászórjuk a pástétomfűszert. A vajat megolvasztjuk, beleforgatjuk a húst, majd roston megsütjük. Közben többször meglocsolju
A szalonnát vékony szeletekre vágjuk, majd a combot befedjük vele, és serpenyőben a vajon sütni kezdjük. Fűszerekkel ízesítjük, és többször meglocsoljuk az alaplével. Ami
Ugrás a lap tetejére >>