A húst megpirítjuk a vajon, sózzuk, borsozzuk, a majoránnával ízesítjük, majd fél órát pároljuk. Eközben a felaprózott hagymát, a felkockázott tököz, a narancsok levét és
A nyulat kiterítjük, sózzuk, a zöldfűszerekkel megszórjuk, majd rátesszük a szalonnacsíkokat. Erre rákanalazzuk a darált húst, majd az egészet feltekerjük, és megkötjük.
A hús mindkét felét vajon megpirítjuk 7-7 percig, egy másik lábosban pedig a felaprózott hagymát és a felszeletelt gombákat pároljuk puhára. Ezután felöntjük a vadalaplév
A meggy levének nyolcadát és a meggy nagy részét egy cserépedénybe tesszük, beleöntjük a bort, kevés sót szórunk rá. A nyulat sózzuk, borsozzuk, majd magas fokozaton egy
A filét és a csontot külön választjuk, majd a csontot a zöldségekkel és a szalonnával megpirítjuk a vajon. Ezután felöntjük a levessel, majd ha a felére főtt, beletesszük
A karalábéleveleket blansírozzuk sós vízben, majd mindegyikbe teszünk egy-egy sóval, borssal ízesített, tojássárgájával megkent nyúlgerincet. Így egyesével a tésztába tek
A nyúlgerincet a fűszerekkel ízesítjük, majd forró olívaolajban elősütjük. Ezután az olajat leöntjük alóla, és a fűszerecetben megpároljuk. A salátákat széttépkedjük, egy
Öblítsük át a spenótot, majd blansírozzuk 5 percen keresztül sós vízben.
A beleket meleg vízben mossuk meg és csöpögtessük le.
A nyúlhúst kockázzuk fel és ízesítsük só
Ugrás a lap tetejére >>