A fürjeket tisztítsuk meg és jól fűszerezzük be sóval és borssal. A meghámozott krumplik belsejét kaparjuk ki és tegyük őket egy sütőedénybe. A vajat hevítsük fel és öntö
2 ek. olajban megpirítjuk a felszeletelt vargányát, majd a maradék olajban 5 percig pirítjuk a sózott, borsozott fürjeket. Ezután lefedve még 5-8 percig sütjük őket, majd
A fürjmellek mindkét felét 3-3 percig olajban sütjük, majd rálocsoljuk a konyakot, és meggyújtjuk. Borral eloltjuk a lángokat, sózzuk, borsozzuk, majd lefedve 5 percig pá
A hagymát és a fokhagymát felaprítjuk, az olajat felhevítjük, majd megfuttatjuk rajta. Rátesszük a rizst, majd üvegesre pároljuk. Sóval és sáfránnyal ízesítjük, hozzáöntj
Az élesztőt a cukros tejben felfuttatjuk, majd összekeverjük a liszttel, a vajjal és a sóval. Addig kelesztjük a tésztát, amíg kétszer akkor nem lesz. Eközben a megmelegí
A tojásokat keményre főzzük, héját leszedjük, majd kettévágjuk. A paprikát felcsíkozzuk, a hagymát felkarikázzuk, a salátát kis darabokra tépjük, majd összeforgatjuk a to
A húst hideg vízben főzni kezdjük, sózzuk, és hozzáadjuk az ételízesítőt. Amikor megpuhult, felcsíkozzuk. A gyümölcsöt kockákra vágjuk. A bort elkeverjük a majonézzel, ho
Egy serpenyőben megpirítjuk a köményt, a koriandert, a chiliport és a garam masalát, majd az egészet a joghurtba keverjük az összepréselt fokhagymával, citromlével, sóval
Ugrás a lap tetejére >>