A madarakat megtisztítjuk, be
sózzuk, belülről
majoránnával ízesítjük, majd ki
zsírozott tepsibe rakjuk, és negyed órát sütjük. A
káposztát kettévágjuk, kivágjuk a torzsáját, majd hozzáadjuk a felkarikázott répát és a szeletekre vágott
gombát, és az egészet 10 percig főzzük. Leszűrjük, majd
sóval és
borssal ízesítjük. Egy tepsit ki
zsírozunk, beletesszük a
káposzta felét, rászórjuk a répát és a
gombát, majd rátesszük a madarakat. Közéjük tesszük a felkarikázott kolbászt, rátesszük a felszeletelt
szalonnát, és beborítjuk a többi
káposztával. A hús szaftját a te
tejére öntjük 1-2 kanál
vízzel együtt, majd fedő alatt 60 percig sütjük.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>