A fűszereket összemorzsoljuk, majd a felaprított hagymával, petrezselyemmal és zellerrel elkeverjük. A gerincet besózzuk, olajjal átkenjük, és a fűszeres keverékkel bedör
A rozmaringot elkeverjük a felaprított petrezselyemmel és zellerzölddel. A gerincet sózzuk, olajjal átkenjük, majd a fűszeres keverékkel bedörzsöljük, és egy napra hűtőbe
Tépkedjük le a fűszernövények leveleit, majd aprítsuk fel őket. Pucoljuk meg, majd kockázzuk fel a fokhagymát és a mogyoróhagymát. Vágjuk be keresztben, és öntsük le forr
A báránynyelvet felforraljuk, majd amikor kihűlt, lehúzzuk a bőrét. A húst a nyelvvel és a májjal együtt felkockázzuk. A paprikát, paradicsomot és hagymát felaprítjuk.
A húsokat, fűszereket, tojásokat, lisztet, tejszínt és a tejfölt összekeverjük, Rama margarinnal kikenjük a választott formát, ebbe tesszük a pástétomot, lefedjük alufóli
A húst kicsontozzuk, és felkockázzuk, a hagymát, paprikát és a paradicsomot felaprítjuk. A hagymát megpirítjuk, hozzáadjuk a húst és a csontot, majd párolni kezdjük. Bele
Felkockázzuk a padlizsánt, megfűszerezzük, a húst feldaraboljuk, és vajban megsütjük. A felaprított hagymát, fokhagymát, petrezselymet, a húshoz adjuk és megpároljuk. Cuk
A zöldségeket felkarikázzuk. A petrezselymet felaprítjuk, és a húst alaposan bedörzsöljük vele, majd megsózzuk, tűzálló tálba tesszük, és a zöldségeket köré rendezzük. Me
Ugrás a lap tetejére >>