A májat megtisztítjuk, majd 16 vékony szeletre felvágjuk. Az almákat kimagozzuk, felkarikázzuk, majd megkenjük őket a citromlével. A kenyérből kerek formákat szaggatunk k
A konyhakész kacsát bedörzsöljük a sóval, borssal, majoránnával, majd megtöltjük 2 felkockázott alma húsával, és összetűzzük. A kacsát egy tepsibe tesszük, mellészórjuk
A sajtokat kockázzuk fel. Az almát csumázzuk ki, vágjuk kis kockákra, s rögtön forgassuk bele a citrom levébe (hogy meg ne barnuljon). A kefirbe törjük bele a fokhagymát,
Egy tálban összekeverjük a vajat, a lisztet, a joghurtot és a sót, majd elfelezzük, és kinyújtjuk. A lereszelt almát megcukrozzuk, összekeverjük a vaníliás cukrot és a fa
Melegítsük elő 160°C- ra a sütőt. Olvasszuk fel egy nagy serpenyőben a vajat. Adjuk hozzá a hagymát és időnként megkeverve pároljuk 5 percig. Adjuk hozzá az almát és páro
160°C-ra melegítsük elő a sütőt. Keverjük össze a fokhagymát, a rozmaringot, a sót, a borsot és a kakukkfüvet egy kis lábasban. Majdnem a közepéig vágjuk be hosszába a hú
Egy tálba öntsük össze a tojáfehérjét, a mandulalikőrt, a mandulát és 480 g porcukrot, ebből gyúrjunk tésztát. Töltsük a tésztát közepes habzsákba és egy sütőpapírral bér
A habcukrot, a banánkarikákat, az ananászdarabokat, a mandarint és a szőlőt keverjük össze egy közepes méretű tálban.
A joghurtot keverjük hozzá a gyümölcsös keverékhez
Ugrás a lap tetejére >>