A bőrös húst alaposan megtisztítjuk, késsel megkaparjuk, megmossuk (ha lehetőségünk van rá, lángon megperzseljük), majd feldaraboljuk. A színhúst megmossuk, 2-3 darabba v
A lencsét éjszakára beáztatjuk, majd másnap ugyanebben a lében megfőzzük a babérlevéllel, 2 fokhagymával és a kisebb hagymával egy lábosban. Eközben a húsokra mélyedést v
A lencsét pár órára vízbe áztatjuk, ha jól megduzzadt, a leveszöldséggel sós, babérleveles vízben megfőzzük. Ha megpuhult a lencse, tejfölös liszttel besűrítjük, majd mus
Vágja apró kockákra a vöröshagymát és zúzza össze a fokhagymát. Vágja fel kis kockákra a füstölt húst. Futtassa meg olajon a vöröshagymát, majd tegye bele a fokhagymát. T
A fél hagymát, fokhagymákat lereszeljük, majd megsózzuk. A lencsét, a hagyma másik felét, sót, cukrot, babérlevelet, szalonna bőrkét, lábosban puhára főzzük, és berántjuk
A lencsét néhány órára beáztatjuk. A hagymát szálasra vágjuk, megdinszteljük a zsírban, hozzáadjuk a húsokat, meghintjük liszttel, majd beleöntjük a lencsét, a gerslit, a
A fölkockázott hagymát olajon megpirítjuk, rászórjuk a köményt, kipattogtatjuk, majd megszórjuk a paprikával és tűzről levéve vizet öntünk rá. Visszarakjuk a tűzre, fölfo
Egy lábosban a tejet melegíteni kezdjük, beleöntjük a cukrot, majd hozzáadjuk az élesztőt és megfuttatjuk. A kétfajta lisztet beleöntjük egy tálba, majd hozzákeverjük az
Ugrás a lap tetejére >>