Az almákat megmossuk, megfosztjuk magházuktól, majd óvatosan papírvékonyra szeleteljük őket, sőt akár le is gyalulhatjuk. Az így kapott karikákat olajban ropogósra sütjük
A sajtokat kockázzuk fel. Az almát csumázzuk ki, vágjuk kis kockákra, s rögtön forgassuk bele a citrom levébe (hogy meg ne barnuljon). A kefirbe törjük bele a fokhagymát,
Fogunk egy ananászt, félbevágjuk, kivájjuk a húsát, majd fölaprózzuk, hozzáöntjük a diót és a konyakot. A két ananászfél megmaradt részét hűtőbe tesszük, a fölaprózott és
A hozzávalókat keverjük össze egy koktélkeverőben, majd töltsük koktélpohárba.
Előkészület: 2 perc.
A borsot belekeverjük a mustárba, majd a bélszínt bekenjük vele. Az olaj felével meglocsoljuk, majd 4-5 napra hűtőbe tesszük.
Utána megsózzuk, és olajban megsütjük.
Bu
A karaj bőrét beirdaljuk, majd a húst félbevágjuk, szétnyitjuk. Ezután kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, a fokhagymával és a mustárral ízesítjük. A birsalmákat kimagozzuk,
A csülköket megfőzzük, majd leszedjük a csontról. Fél kg lisztet, élesztőt 1 dl langyos vízzel összekeverünk és kelni hagyjuk. Majd a maradék lisztet is hozzáadjuk. Ezutá
Csinálunk egy rendes tojást sóval. Kirakjuk egy lapos tányérba adtán arra rakunk egy kis pirospaprikát és borsot és össze szúrjuk két fogpiszkálóval.Utoljára kechuppal és
Ugrás a lap tetejére >>