A megtisztított pisztrángot citrommal bedörzsöljük, majd megszórjuk alaposan a zsemlemorzsában és a forró vajban kisütjük. A visszamaradt vajban megpirítjuk a mandulát, m
A halfilére sót szórunk, és bedörzsöljük, majd citromlevet öntünk rájuk. Ezután az olajbogyókat felaprózzuk, beletesszük az olívaolajba, majd hozzákeverjük az összeprésel
A vaj felét felolvasztjuk 2 dl vízben, majd a lisztet, a tojást és a sót hozzáadjuk, és tésztát gyúrunk belőle. Fél órát állni hagyjuk, majd vékonyra kinyújtjuk, és vajja
A csirkecombokat megsózzuk, majd 2-2 szelet baconbe belegöngyöljük. A megmaradt bacont egy tepsibe tesszük, és erre tesszük a betekert combokat. Ezután a póréhagymát fels
A levest felforraljuk, beletesszük a garnélákat, majd leszűrjük és egy salátástálba rakjuk. A paradicsomokat felkockázzuk, sózzuk, borsozzuk, majd hozzákeverjük a bazsali
A húshoz keverjük az összepréselt fokhagymát, a tojást, a felaprított petrezselymet, sót, borsot. Vizes kézzel gombócokat csinálunk belőle, majd tepsibe tesszük, és ráfol
Egy tálban összekeverjük a tojássárgájákat a cukrokkal és a citromhéjjal, majd hozzáadjuk a lisztet és a tejszínt. Ezután a habbá vert tojásfehérjét forgatjuk bele, beles
Fogunk egy lábost, beletesszük a felaprózott barackot, a levét és kevés vizet. Így főzni kezdjük, majd hozzáadjuk a szegfűszeget, a fahéjat és a felszeletelt citromot. Ek
Ugrás a lap tetejére >>