Pucoljuk meg és negyedeljük a gombákat. Kockázzuk fel a csemegeuborkát. A bélszínt sózzuk és borsozzuk. Serpenyőben forrósítsuk fel az olajat, és süssük benne a hússzelet
A szalonnát felkockázzuk, zsírját kiolvasztjuk, majd megsütjük benne a nagyobb kockákra vágott húst. A hagymát megpucoljuk, felaprózzuk, a fokhagymát összepréseljük, majd
Elkészítése nem igényel különösebb szakértelmet vagy tehetséget. A kompótot, vagy bármilyen befőttet kimerjük egy tányérra. A mézes sütit háromszög alakúra fölvágjuk 6-8
A krémes bevonatot készítsük el, 1 és 1/2 bögrényit tegyünk félre belőle. Színezzünk világoszöldre 1/4 bögrényit, világosbarnára a másik 1/4 bögrényit. (A színezéshez has
A húst feldaraboljuk, majd bedörzsöljük a fokhagymával, sóval, őrölt borssal, pirospaprikával. Kevés olajat locsolunk rá, majd pihentetjük. Eközben a póréhagymát felapróz
4 dl bort és a vizet a fűszerekkel felforraljuk. A maradék bort összekeverjük a tojássárgájával és lassan, állandó, habverővel való keverés mellett beleöntjük a felforral
A húst megsózzuk, megborsozzuk, majd bedörzsöljük fokhagymával és vajon körbesütjük. Hozzáöntünk kevés vizet, és így puhára pároljuk. Eközben a lisztet összekeverjük a sü
A borjúlábat 1 mm vékony szeletekre felvágjuk. A vöröshagymát megtisztítjuk, felaprózzuk, majd összekeverjük a felaprózott uborkával, az olívaolajjal, az ecettel, sóval,
Ugrás a lap tetejére >>