190°C-ra melegítsük elő a sütőt. Egy 23x 13x 7 cm-es sütőformát kenjünk ki vagy fújjunk be letapadásgátló spray-vel, tegyük félre.
A cukrot és a Rama margarint egy nagy
Az oldalast csontos végével felfelé tegyük egy alacsony tepsibe helyezett rácsra. Tegyünk egy labdaccsá gyúrt alufóliát a közepén lévő üregbe, hogy a hús tartása megmarad
Tépkedjük le a fűszernövények leveleit, majd aprítsuk fel őket. Pucoljuk meg, majd kockázzuk fel a fokhagymát és a mogyoróhagymát. Vágjuk be keresztben, és öntsük le forr
Első lépésként melegítsük fel a mézet hogy minél folyékonyabb legyen és keverjük hozzá a cukrot, fahéjat, szegfűszeget és szerecsendiót. Ezután adjuk hozzá a kandírozott
Egy tálba vagy gyúrótáblára helyezve a lisztet a zsiradékkal elmorzsoljuk, majd a langyos tejben oldott élesztővel, a tojások sárgájával, a porcukor és a só hozzáadásával
Az alapanyagokat hidegen összegyúrjuk, ügyelve arra, hogy az élesztő ne vegyüljön közvetlenül a sóval. Hűtőben pihentetjük.
Töltelék készítése: a vizet a mézzel, cuko
A lisztet, Rama margarint, zsírt, és 8 dkg porcukrot, tejben felfuttatott élesztőt összedolgozunk, hozzáadunk egy tojást, csipetnyi sót, és pár órárá hidegre tesszük. Ezu
A húst feldaraboljuk, besózzuk. A hagymát megtisztítjuk, felaprózzuk, megpirítjuk, majd megforgatjuk benne a libahúst. Ezután hozzáadjuk a felszeletelt fokhagymát, majd
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom