A lisztet összedolgozzuk a Rama margarinnal, a tojássárgájával, a sóval és a tejszínnel vagy tejföllel. Utána 1,5 cm vastag lappá nyújtjuk, majd hűtőbe tesszük. Az egész
A hagymát felszeleteljük, a sóskát jól megmossuk. A hagymát vajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a sóskát, és tovább pároljuk. Hozzákeverjük a lisztet, majd felmelegítjük a
1 dl sört összekeverünk a liszttel, tojássárgájával és a tejszínnel. A maradék sört a cukorral, fahéjjal, a citrom reszelt héjával és a szegfűszeggel felfőzzük, majd a te
1 dl sört kikeverünk a liszttel, tojássárgájával és a tejjel. A többi sört a fűszerekkel és a mézzel felfőzzük, majd utána a tejes keverékhez öntjük. Gőz felett megfőzzük
Keverjük habosra a puha vajat, a sört és a mustárt. Szórjuk bele a sajtot, a vöröshagymát, a gyömbért és a sót. Keverjük simára. Halmozzuk tálra, és fedjük le. Tegyük hűt
A tárkonyt és a hagymát felaprítjuk. A zöldségeket felszeleteljük. A húst kicsontozzuk, majd a csontokkal és a zöldségekkel együtt főzni kezdjük.
A vajon megpirítjuk a
A bárányhúst megtisztítjuk, majd felkockázzuk. A Rama margarint felolvasztjuk, majd hozzáadjuk az összepréselt fokhagymát, a köményt, a vegetát, és az egészet jól összeke
A salátaléhez a vizet a cukorral, sóval, citromlével és borecettel jól elkeverjük. A salátaleveleket alaposan megmossuk, majd belemártjuk a salátalébe, tálra tesszük, meg
Ugrás a lap tetejére >>