Fogunk egy lábost, beletöltünk 2,5 dl vizet, kevés sót szórunk bele, majd felforraljuk. Ekkor folyamatosan beleadagoljuk a lisztet, majd elkeverjük, és egy gyúródeszkára
A hozzávalókat tedd dagasztógépbe és 15- 20 perc alatt dagassz belőle kemény tésztát. Takard be, és keleszd két órán át, de kicsit tovább tart az sem baj. A megkelt tészt
A vajat olvaszd meg majd tedd félre. Keverd össze a fahéjat a mandulával és a cukorral.
Egy 23x33 cm- es tepsit kenj ki a vajjal.
Fektess úgy az edény aljára egy réte
Az almákat meghámozzuk, kimagozzuk, felszeleteljük, majd megszórjuk őket fahéjjal és citromhéjjal. A túrót egy tányérban összenyomkodjuk, majd hozzákeverjük a tojást, a m
A liszthez gyúrunk 6 deka vajat, és annyi vizet, hogy jól gyúrható tésztát kapjunk. Ezután kinyújtjuk egy 10*30-as négyszöggé, és a felső kétharmadára szórjuk az elmorzso
A réteslapokat összeragasztjuk az olvasztott vajjal, majd az egészet tepsibe tesszük. Rárakjuk a gyümölcsöket, majd megszórjuk a cukorral, a fűszerkeverékkel és a citromh
Sűrű masszát keverjünk a lisztből, tojásokból, kevés sóból és pár evőkanál kókuszsűrítménnyel. A masszát csomómentesre kell keverni. Majd adjuk hozzá a maradék sűrítményt
A banánokat felkarikázzuk, majd a vajon pirítani kezdjük, közben hozzáadjuk a cukrot és a limelevet. Néhány percig így pirítjuk, majd félretesszük. Ezután a tészta hozzáv
Ugrás a lap tetejére >>