Keverjük ki az olajat a citrom héjával és a levével, a fekete olajbogyóval, a fokhagymával és a bazsalikommal. Ízesítsük sóval és borssal.
Főzzük ki a tésztát sós vízbe
A lisztet dolgozzuk össze a friss tojásokkal, egy kis olajjal, a tejjel, sóval és borssal. Ezt a tésztát palacsinta formában kevés olajon süssük meg.
A leszűrt szardíniá
Keverjük össze a lisztet, cukrot, tejet és tojássárgáját. Olvasszuk fel a vajat és egy evőkanálnyit keverjünk a tésztához.
Kenjük ki a palacsintasütőt vajjal, és öntsünk
A palacsintatésztából megsütjük a palacsintákat, közben egy lábosba tesszük a vajat, a cukrot, a likőrt, a narancslevet és a narancs héját, majd néhány percig főzzük. Az
A tojás sárgákat, 5 evőkanál cukorral, liszttel, tejjel, olvasztott vajjal, felvert tojás fehérjékkel összekeverjük, és zsírban megsütjük. A tésztát feldaraboljuk, lekvár
A főtt krumplit és a vöröshagymát meghámozzuk, majd a sertéshússal, a szalonnával és az uborkával együtt ledaráljuk. A tejet hozzáöntjük a felvert tojásokhoz, a fűszerekk
Forrósítsunk fel 2 evőkanál olajat közepes tűzön, süssük meg benne a spárgafejeket és a hagymát 4-5 percig, majd sózzuk és borsozzuk.
forrósítsunk fel ismét 2 evőkanál o
A gombát és a sonkát felszeleteljük, majd a zöldborsóval együtt olajon egy kicsit megpároljuk. Hozzáadjuk a mascarponét.
A tésztát kifőzzük, majd ráöntjük a ragut, és re
Ugrás a lap tetejére >>