Fogunk egy tálat, beletesszük a tojást, majd hozzákeverjük a tej felét és a lisztet. Az egészet csomómentesre keverjük a maradék tej hozzáadásával, majd egy kizsírozott t
Az újhagymát felkarikázzuk, a kínai kelt vastag csíkokra vágjuk. A bambuszrügyet lecsepegtetjük és gyufaszál vastagra vágjuk. A koktélparadicsomokat félbevágjuk. A rákoka
A lisztből, a sóval és 1,5 dl meleg vízzel tésztát gyúrunk. Becsomagoljuk, és 1 órát pihentetjük. A mangoldot megtisztítjuk, a leveleket 2-3 percre bő forró vízben leforr
Olaj nélkül pirítsuk meg a húst, hagymát, fokhagymát, gombát. Adjuk hozzá a szerecsendiót, fűszereket, bort, paradicsompürét, és főzzük 20 percig.
Fazékban forraljuk fe
Lasagnelapokat tegyük tálba, öntsünk rá forró vizet, és főzzük a mikróban 5 percig. Öblítsük le őket hideg vízzel, és tegyük tiszta munkafelületre.
Hagymát és vajat lef
A mogyoróhagymát megpucoljuk, apróra vágjuk. A szalonnát is apró kockára vágjuk. A savanyúkáposztát lecsepegtetjük, és finomra vágjuk. A vajat felhevítjük, és megpirítjuk
főzzük ki a tésztát enyhén sós vízben, szűrjük le és tegyük félre.
A sütőt melegítsük elő 200 fokra.
Forrósítsuk fel az olajat közepes tűzön egy serpenyőben, süssük meg
A galuskát készre főzzük, sózzuk, borsozzuk, a szerecsendióval ízesítjük. Egy tálban összekeverjük a tojást, a tejfölt és a sajtot, majd ebbe forgatjuk a galuskát. Kivaja
Ugrás a lap tetejére >>